Sinds begin oktober 2022 staat Oker onder leiding van onze nieuwe dirigent Marco Mariën. Inmiddels zijn wij bijna zeven maanden verder en zijn wij wederzijds een heel stuk gewend aan elkaars manier van repeteren. Na heel korte tijd hebben wij in december twee Kerstconcerten kunnen houden, eenmaal in Pelt (België) waar Marco ook een ander koor heeft en een aantal dagen later in De Pit in Overloon, samen met Logeko en Palet. Heerlijk om te doen.

 

In maart dit jaar mochten wij deelnemen aan het Sing Challenge Festival in de Schatberg in Sevenum. Nummers als This is what it feels like, Soldier on, Can’t stop the feeling en This is me kwamen voorbij. Maar ook Shallow en het Duitse nummer Laut sein werden gezongen. Het was een heerlijke dag met fijn publiek. Wij hebben ook genoten van de optredens van de andere zanggroepen!

 

 

En… wij gaan door! Want op 8 juli a.s. is een zomerconcert gepland samen met Fanfare Vriendenkring, eveneens uit Overloon. Dit wordt gehouden voor de Theobalduskerk op het plein. Ook hiervoor zitten weer nummers in de grondverf en wordt druk gerepeteerd!

Verder … hebben wij weer gesprekken op stapel staan met onze vaste regisseur Roel Verheggen om weer een mooie, kleinere, productie neer te zetten. Daarmee zal rond september worden gestart. Hier hebben wij heel veel zin in!    

MANNEN – DIT IS JE KANS !!!  Op 5 september houden wij weer een MANNENAVOND ! Wij zijn supertrots op de mannen die wij hebben maar het mogen er een aantal meer zijn!!! Zingen onder de douche is leuk, blijven doen natuurlijk! Maar waarom niet eens een paar proefrepetities meedraaien? Houd de website in de gaten, neem contact op met het bestuur via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met één van de leden of via het contactformulier op de website. Eerder meedoen dan tot september wachten? Geen probleem! Wees welkom! Wij repeteren op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in De Pit in Overloon.

Zang & theatergroep Oker heeft sinds 1998 een aantal producties op de (schouwburg)planken gebracht in diverse vormen, onder verschillende dirigenten en regisseurs, met verschillende thema’s en grote variaties aan muziek. De laatste show was in maart 2018, dus alweer vijf jaar geleden. U leest er alles over onder de kop ‘producties’ op de website. Wij zijn momenteel met iets minder leden maar zeker niet minder enthousiast!