Reclame

2006

"RECLAME!". Iedereen wordt er soms tot vervelens toe mee geconfronteerd. Oker gaf u echter een andere kijk op het fenomeen reclame. Het werd, zoals u van Oker al was gewend, wederom een verrassende show met nieuwe idee├źn en vondsten, een avond vol zang, muziek, dans en show.

Maar ook een avond vol humor, emotie en mooie momenten. Prachtige gedragen nummers als 'Feel', 'When you believe' en 'Fields of Gold' werden afgewisseld met o.a. een 'Latin Fever'-medley en een 'Moulin Rouge'-medley.

Het mannennummer dat dit keer werd gekozen was 'For the longest time', voor de dames was dit het uitdagende 'Queen of soul'. De Oker-band bracht het publiek in extase met een geweldige medley met o.a. stukken uit 'The A-team' en 'The pink panther'.

Met medewerking van haar eigen leden zette Oker een aantal commercials op video die op groot scherm werden vertoond. Deze commercials hadden steeds betrekking op het volgende nummer. Hilarische video-momenten waren o.a. te zien bij de kapper, op het strand en tijdens een fitness- en zwemtraining. Ook werd een commercial live op de planken gebracht waarbij het publiek actief betrokken werd.

Overige nummers werden door middel van sfeerbeelden aangekondigd. Groot feest, compleet met ballonnen, werd het toen tenslotte het nummer 'Celebration' werd ingezet.

Een show om vol trots op terug te kijken. Zeer zeker ook letterlijk reclame voor de volgende show.

  • DSC00026 Reclame
  • DSC00041 reclame
  • DSC00119 Reclame
  • DSC00139 Reclame
  • DSC00177 Reclame