Telefoon...!?!...voor Oker

2003

Met “TELEFOON..!?!…VOOR OKER” nam Oker haar publiek mee op reis door de emoties van het leven. Verhalen van alledag vormden dit keer de leidraad voor de muziek.

De telefoon is niet meer weg te denken en vooral de komst van de mobiele telefoon heeft ertoe bijgedragen dat ontstane gebeurtenissen, vragen en verhalen direct gemeld moeten worden aan familie, vrienden en bekenden. En wat dacht U van internet en alle faciliteiten die dit met zich meebrengt!?

De telefoon was de rode draad in het programma, zodat al die verschillende verhalen een overeenkomst hadden. Hierdoor ontstond er een samenhangend programma met een begin, een mooie opbouw, spanning, ontspanning en een spetterend einde.

Zeer verrassend waren de acteerprestaties van een aantal leden tijdens de telefoonmomenten die tussen de nummers door plaatsvonden. Ook de Oker-band straalde opnieuw haar passie uit en liet het publiek genieten.
Het werd een aaneenschakeling van gebeurtenissen. Een droom, een visie, emoties als boosheid, verdriet, geluk en blijdschap speelden een belangrijke rol. Nummers als ‘Dreamer’, ‘It’s raining men’ ‘Bohemian Rhapsody’ en ‘Route 66’ passeerden de revue.

Hoogtepunt vormde het slotgedeelte met de ‘Disco Parade’ en ‘I’ve got the music in me’. Licht, kleding en decor gaven het geheel een prachtige uitstraling.

Via telefoon, gsm, sms, social media en email is er nog veel over de show gesproken.

  • Telefoon
  • Telefoon5
  • telefoon2
  • telefoon3
  • telefoon4