Fantastische herinnering

Goodvibes s

Popkoor New Sound uit Pelt(B) en Zang- en theatergroep Oker troffen elkaar op zaterdag 28 oktober op de mooie locatie 't Helder in Overloon. De dag begon met koffie en vlaai waarna enkele workshops volgden. 's Avonds volgde een optreden voor een enthousiast publiek waardoor we mogen terugkijken op een fantastische dag vol muziek

Agenda

 2023

 

zaterdag 28 oktober 2023: Herfstconcert Good Vibes in 't Helder

 

 

 
 
 
Museum in het donker

 

Tussen 9 en 26 november deed een grote groep okerleden mee met "Museum in het donker", een speciaal evenement in het oorlogs museum rondom de eerder dit jaar overleden oorlogsveteraan Vincent Speranza. Het lijflied van de parachutisten werd aan het einde van de rondgang door het museum ten gehore gebracht bij een diashow over het leven van deze bijzondere man. De reacties aan het einde gaven aan dat de combinatie goed in de smaak viel.

Op zondag 2 oktober konden wij met Oker in Ontmoetingspunt ‘t Helder eindelijk weer optreden. Wij hadden er zin in en het publiek blijkbaar ook want het concert was helemaal uitverkocht. 

baton_1.pngbaton_2.jpg

De naam 'De Baton' (= dirigeerstok) werd gebruikt als eerbetoon aan onze dirigente Dorrie Besouw, die na 6 fijne jaren op deze dag afscheid nam van Oker. 

Uiteraard hebben wij haar in het zonnetje gezet met een mooie handgemaakte baton en foto. Andersom werden alle koorleden verrast met een roos en persoonlijke kaart.

Wij waren ook enorm blij dat Kenny Janssen ons wilde begeleiden op piano en daarnaast waren er natuurlijk onze geweldige solisten Lieke Meijer en Mischa van den Brand.

Zij waren een mooie aanvulling op het programma.

Door stemproblemen moest Lieke haar repertoire helaas inkorten maar de zang was fantastisch!

Ook Mischa wist vele mensen te verrassen met zijn geweldige stem. Wat een talenten!!!

Natuurlijk is een concert pas geslaagd als er ook publiek in de zaal zit!

We willen dan ook iedereen bedanken die de moeite genomen heeft om naar ‘t Helder te komen.

Voor een volle zaal is het natuurlijk heerlijk zingen en hierdoor werden wij nog enthousiaster.

Als laatste willen wij natuurlijk ook Pieter en Annemie van ‘t Helder bedanken voor de gastvrijheid. Fijn om in zo’n prachtige locatie te mogen optreden. In de pauze heeft iedereen nog heerlijk buiten in de zon kunnen genieten.

Al met al was het een zeer geslaagde dag en dat smaakt natuurlijk naar meer!

Intussen zijn wij gestart met onze nieuwe dirigent Marco Marien. De eerste uitdaging met Marco is het Winterconcert. De eerste twee nummers zitten in de grondverf! Wij zullen Marco nog aan u voorstellen!

baton_3.jpg

Het Winterconcert vindt plaats op dinsdagavond 13 december in de Pit. Wij gaan dit concert samen met Palet en Logeko uitvoeren! U bent als publiek dan wederom van harte welkom! U zult hier nog meer over lezen in Ons Eigen Erf.

Veel muzikale groeten van alle Okerleden!

Kijkt u ook op www.oker-overloon.nl en Facebook! Tot ziens! Tot Oker!