Concert ‘WINTERSURPRISE’

Door Oker, Palet en Logeko – dinsdag 10 december – De Pit Overloon – 19.30 uur

Zang & Theatergroep Oker, Zanggroep Palet en Logeko (Loons Gemengd Koor), alle drie uit Overloon, zullen samen voor u een muzikale avond verzorgen als lichtpuntje in deze donkere dagen met lange, maar ook gezellige avonden. lees verder...

Wintersurprise Oker klein

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

 2019

10 december: Concert: Wintersurprise. 

18 december: Concert: Close to Christmas.

 2020

15 maart: Sing-Challenge Sevenum

 Rabo Music Sensation

16, 17, 18 en 19 oktober heeft Zang- en Theater groep Oker meegedaan met de Rabo Music Sensation in Boxmeer. Dat was een geweldige ervaring. Het was ontzettend fijn om met zo'n grote groep enthousiaste en gemotiveerde mensen samen te mogen werken. Bedankt daarvoor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
‘CLOSE TO CHRISTMAS’

Door Oker, Confetti en MMSK – 18 december- De foyer van de schouwburg in Venray

Zang & theatergroep Oker zal op woensdag 18 december een optreden verzorgen in samenwerking met Closeharmonygroup Confetti uit Venray en MMSK (muziek, mars en show korps), ook uit Venray. Dit concert zal plaatsvinden in de foyer van de schouwburg in Venray. Aanvang 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur kunt u terecht in de foyer. Entree is 5 euro. Kaarten kunt u bij de Oker leden verkrijgen of bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U bent van harte welkom om te komen genieten van een mooie, gezellige, muzikale avond. Tot ziens op 18 december!!
Close to christmas 1

 

 

 

 

 

 

Concert ‘WINTERSURPRISE’

Wintersurprise Oker klein

Door Oker, Palet en Logeko – dinsdag 10 december – De Pit Overloon – 19.30 uur

Zang & Theatergroep Oker, Zanggroep Palet en Logeko (Loons Gemengd Koor), alle drie uit Overloon, zullen samen voor u een muzikale avond verzorgen als lichtpuntje in deze donkere dagen met lange, maar ook gezellige avonden. 

Het belooft een echte winterverrassing te worden waarbij uiteraard ook Kerstnummers ten gehore worden gebracht!

Het concert vindt plaats op dinsdag 10 december, aanvang 19.30 uur in gemeenschapshuis De Pit, gelegen aan het 14 Oktoberplein 2 in Overloon. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

U bent van harte welkom om voorafgaand aan het concert al een drankje te nuttigen. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.Noteer deze datum alvast in uw agenda en kom genieten van de sfeervolle nummers die deze avond gezongen zullen worden. Misschien neemt u iemand mee die ook een lichtpuntje en verrassing kan gebruiken!?

Tot ziens op 10 december bij ‘WINTERSURPRISE’ !!!